Atpakaļ uz jautājumu sarakstu
1 Atbilde
aleksandrs
Jautā: aleksandrs

Lūdzu man Čahombiļa pagatavošanas sastāvdaļas un recepti.Paldies.

Sen atpakaļ bija garšīgs ēdiens restorānos...

Kategorija: Ēdināšana
pirms 10 gadiem
3663
atbilde

Atbildes (1)

0
-0
1189

1189 atbilde

Atbild: 1189
Sastāvdaļas:
150 g vistas vai cāļa gaļa
60-70 g sīpoli
1 ĒK milti
15 g sviests
10 g tomātu pasta
30 g tomāti
1 TK vīna etiķis
1 gab. ķiploka daiviņa
- sāls
- garšvielas
- pētersīļi vai koriandrs


Pusdienu pikantais čahohbili no vistas.

Vistu vai cāli sagriež gabaliņos, ~30 g smagos, lai sanāk, ka 5-6 gabaliņi uz porciju.

Sagriezto gaļu liek uz stipri sakarsētas pannas, kur jau ir uzlietas un sakarsētas taukvielas un ātri apcep līdz veidojas brūna garoziņa.

Tad pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu pastu, traukam uzliek vāku un sautē, uz vidējas uguns, 15-20 minūtes.

Tad pievieno šķēlītēs, nomizotus tomātus, etiķi vai citrona sulu, izspiestu vai smalki sagrieztus ķiplokus, melnos piparus graudiņos, sāli, sagrieztus zaļumus, piparmētras zariņu, dilles. Atkal uzliek vāku un turpina sautēt 8-10 minūtes.

Čahohbili pasniedz ar sagrieztiem pētersīļu vai diļļu zaļumiem.



pirms 10 gadiem

Lūdzu ievadiet savu vārdu un uzvārdu!
Lūdzu ievadiet e-pasta adresi!
Lūdzu aizpildiet lauku!
Lūdzu aizpildiet lauku!
Lūdzu aizpildiet lauku!
Lūdzu ievadiet atbildi!
Kods
Lūdzu ievadiet kodu!
Atbildēt
* - obligāti aizpildāmie lauki
Aizvērt

Laika prognoze 21. Novembris (16:00)

Rīga,   +2 Daugavpils,   +1 Liepāja,   +2 Ventspils,   +2 Saldus,   0 Valka,   +1 Valmiera,   +1 Gulbene,   +1 Jelgava,   +2 Rēzekne,   +1 Jēkabpils,   +1